Tarieven

Ik ben geregistreerd haptotherapeut en aangesloten bij de beroepsvereniging (VVH)*. Hierdoor worden de behandelingen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars met een maximum per kalenderjaar. Dit gaat niet af van uw eigen risico.
kosten voor haptotherapie bedragen 87,- euro per sessie van 50/55 minuten. De kosten voor relatietherapie zijn 95,- euro per sessie van 50/55 minuten.

Op de site van de VVH* (www.haptotherapeuten-vvh.nl) kunt u kijken of  u in aanmerking komt voor een evt. vergoeding. Over het algemeen valt haptotherapie onder de noemer alternatieve genezing. Maar haptotherapie kan ook door uw verzekering onder beweegzorg, psychosociale zorg of natuurgeneeskunde geplaatst worden. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.

Indien u de afspraak, een dag voor de gemaakte afspraak, annuleert dan breng ik 60 % van de factuur in rekening. Annuleert u de afspraak op de dag zelf of vergeet u de gemaakte afspraak dan breng ik de gehele factuur in rekening. Het tijdstip geschreven achterop de laatste factuur is bindend in deze.

De kosten voor een kennismakingsgesprek / intake zijn gelijk aan de kosten van een reguliere behandeling.

*Vereniging voor haptotherapeuten (lid en registratienummer: 695a, AGB codes registratie zorgverzekeraars, 90100297, 90059900, kvk nr: 57199221)