Tarieven

Ik ben geregistreerd haptotherapeut en aangesloten bij de beroepsvereniging (VVH)*. Hierdoor worden de behandelingen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars met een maximum per kalenderjaar. Dit gaat niet af van uw eigen risico.
kosten voor haptotherapie bedragen 87,- euro per sessie van 50/55 minuten. De kosten voor relatietherapie zijn 95,- euro per sessie van 50/55 minuten.

Op de site van de VVH* (www.haptotherapeuten-vvh.nl) kunt u kijken of  u in aanmerking komt voor een evt. vergoeding. Over het algemeen valt haptotherapie onder de noemer alternatieve genezing. Maar haptotherapie kan ook door uw verzekering onder beweegzorg, psychosociale zorg of natuurgeneeskunde geplaatst worden. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.

Indien u zich niet aan de gemaakte afspraak kunt houden, mag u deze tot een dag van te voren kosteloos annuleren. Doet U dit niet, dan ben ik genoodzaakt om 60% van het bedrag in rekening te brengen.

De kosten voor een kennismakingsgesprek / intake zijn gelijk aan de kosten van een reguliere behandeling.

*Vereniging voor haptotherapeuten (lid en registratienummer: 695a, AGB codes registratie zorgverzekeraars, 90100297, 90059900, kvk nr: 57199221)