Fleur van der Eerden-Meijer

Mijn naam is Fleur van der Eerden. Na mijn studie ontwikkelings- en onderwijspsychologie en meer dan tien jaar werkervaring, kwam ik in contact met haptotherapie. Door deze positieve ervaring, besloot ik mijn kennis te complementeren door de erkende opleiding Haptotherapie in Doorn te volgen. Hoewel ik al enige jaren werkzaam ben als psycholoog, mag ik mijzelf sinds januari 2015 officieel (gz)haptotherapeut noemen. Daarnaast heb ik in November 2016 de specialisatie opleiding Kind & Ouder in Doorn afgerond en ben ik sinds september 2018 werkzaam als docent bij de Academie voor Haptonomie in Doorn.

De combinatie van mijn studies, 14 jaar werkervaring als rector, psycholoog, docent en mijn levenservaring als partner en moeder van twee kinderen, kan ik goed gebruiken tijdens het therapeutisch proces van de mensen die ik begeleid. Ook mijn nuchtere kijk op het leven en sportieve achtergrond helpen mij om goed te begeleiden.

Wat ik het leukste vind aan mijn werk is dat geen enkel mens hetzelfde is en dat ze mij toelaten in hun leven. Samen gaan we op pad…

Volwassenen, jongeren evenals hun ouders en verzorgers zijn van harte welkom in mijn praktijk.

Diploma-fleur